Gästboksinlägg

Antal inlägg: 13

Namn: SKK AVEL
Hemsida: http://www.skk.se
Tidpunkt: 2016-07-07 14:34
Hej. Det är med viss bestörtning jag läser om alla viltspårschampionat m.m, finne det mycket anmärkningsvärt då avkommorna av Superioisity Estanzias första kull egentligen inte får tävla alls! Det har inkommit bevis till oss på SKK om att avkommorna är ett resultat av en olaglig inseminering utförd hemma av obehörig person, dvs inte av oss en godkänd veterinär.
Detta är ett direkt brott mot våra stadgar och kommer rendera i såväl tävlings som avelsförbud av kullen och även uteslutning av kennelinnehavaren. Vi kommer att kontakta berörda valpköpare, de som har tävlat med någon av avkommorna riskerar tyvärr också uteslutning ur SKK, då reglerna är strikta vad gäller doping eller likvärdigt som detta är.
Vidare ifrågasätts kennelinnehavarens lämplighet att bedriva kennel. då denna har stora skulder hos kronofogden och en utmätning skall ha skett senast i april/maj.
Vi har även fått in flera misstankar om djurplågeri, b.la en hund som i månader satt med avslitet korsband utan att ha tagits till veterinär, detta trots att hunden var dubbelt försäkrad hos sina dåvarande ägare.

Då kennelägaren notoriskt vägrar att svara på all myndighetspost såväl från skatteverket/kronofogden eller oss på SKK, är dessa rader tänkta som en varning till dessa berörda valpköpare som tyvärr haft oturen att råka ut för denna oseriösa kennelinnehavare.
Väljer att vara anonym då vi har fått höra från flera andra som ifrågasatt hennes verksamhet att denne beter sig illa och skickar hot-mail m.m
// SKK avel

Namn: Kristina
Tidpunkt: 2015-11-06 15:30
Ser fram emot vårt besök och att få se valparna på lördag 21 nov.

Namn: Yvonne
Tidpunkt: 2014-05-19 13:31
Hej min vän!
Lilla Hjalmar!♥
Tänker på dig, såå tunga beslut att fatta och hundägeriets värsta baksida! Men du vet att du gjort vad du kunnat, och beslutet det
bästa för honom!
Snart kommer dom fina minnena ta över sorgen!
Stor kram till dig från mig! ♥

Namn: Linn
Tidpunkt: 2014-04-22 22:15
In med en massa nya bilder på de små

Namn: Britt-Marie och Ville
Tidpunkt: 2014-03-15 19:26
Grattis till valparna Annelie och duktiga Jaga! Pussa på henne från brorsan Ville!

Namn: Lena
Tidpunkt: 2014-03-15 19:17
Grattis till valparna!!
Så sööööta små nalle björnar.
Vad härligt att allt gått bra!
Ska bli kul att följa dom på denna fina sida.
Kram fr Lena, Wille & Bob

Namn: Kristina
Tidpunkt: 2014-03-15 17:01
Stort grattis till alla valparna! Lycka till med allt!

Namn: Andreas
Tidpunkt: 2014-03-10 21:18
Grattis mamma

Namn: sussi
Hemsida: http://www.goldentassen.se
Tidpunkt: 2014-03-08 06:48
GRATTIS till 10 valpar det va inte dåligt!! om 5-6 v så ska jag skänka dig många tankar då blir det fart i lådan ha ha ha Hoppas att allt går bra planerar själv en parning till våren. Jag tror bestämt att du fixat lite med hemsidan Fin Kramar Sussi

Namn: Yvonne och Gibson
Tidpunkt: 2014-03-07 16:55
Jätte mycket grattis till alla valparna önskar Yvonne och farbror Gibson!

Skriv ett inlägg i gästboken

Denna gästbok är till för dig som vill dela dina tankar eller åsikter med andra, så ta och slå dig ner en stund och lämna ett avtryck i tiden.

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S